A Travellerspoint blog

Niagara Falls, Toronto, Montreal

sunny 5 °C
View Our Destinations on kinethomas's travel map.

Vi krysset grensen mellom USA og Canada ved Niagara Falls. En kan se fossefallene fra begge sider, og begge sider er utstyrt med en liten by som selger alt du kan tenke deg av turisteffekter og mat.
Canada-siden var helt klart best, men vi tibrakte en natt i hvert land.

CIMG0182.JPG

Til opplysning; selv om ikke Niagara Falls er så høyt, er det det fossefallet der det faller mest vann per sekund. Det var en sinnsyk mengde vann som tordnet ned hele tiden, og hele landsbyen hadde som et resultat av dette ganske høy luftfuktighet for å si det sånn... Damp overalt!
Vi kjørte også opp til Toronto, og fikk shoppet "litt"... Masse butikker og billige priser. Byen ligger rett ved Lake Ontario, som er en av de "Great Lakes" i Amerika. Flott innsjø, og det er også en øy rett utenfor byen. Desverre var vi i byen for sent på året til at det var ferjer som gikk dit, for vi har i ettertid fått høre at det er veldig fint der ute.
Reisen gikk videre til Montreal, og på vei dit var vi ute for noen merkelig.
I det vi kjørte inn i delstaten Quebec fra delstaten Ontario, skiftet alle skilt fra å stå på engelsk til å stå på fransk. Vi visste jo at det var mange fransk-kanadiere i Montreal, men at skiftet var så brått var veldig rart. I Montreal snakket alle fransk, og det var nesten som vi var i Paris. Strange...

Vi kjørte så over til USA igjen, siden vi skulle fly ut av New york igjen noen dager senere.

Posted by kinethomas 10:09 Archived in Canada Tagged lodging

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login