A Travellerspoint blog

California

Hollywood, trikker, filmstudioer!

sunny 25 °C
View Our Destinations on kinethomas's travel map.

Vi var to uker i USA etter Fiji, og besøkte både LA og San Fransisco.
Det var kult å se LA, for det er jo så mange steder der som mildt sagt er filmatisert. Vi kjørte blant villaene i Beverly Hills, fant Hollywood-skiltet, var i Universial Studios, og tilbrakte en dag på Santa Monica Beach. Vi kjørte veien til San Fransisco langs kysten.

San Fransisco var fantastisk! Helt klart et sted vi vil tilbake til en gang!
To av de store attraksjonene i byen er jo Golden Gate Bridge, de bratte gatene, trikkene og Alcatraz. Førstnevnte fikk vi sett, om enn innhyllet i tåke. Vi hadde jo sett mange bilder av broen, men de fotografene måtte ha hatt god tid og ventet på en klar dag.. SF ligger jo i et havneområde, og det er visstnok nesten alltid tåke rundt broen.
De bratte gatene var ingen underdrivelse. Bilen vår spant på bare asfalten i bakkene, så bratt var det! Men litt kult også...
Trikkene var det veldig få av, de fleste av de var byttet ut med moderne trikker, så det var nesten ingen av de en har sett på TV (feks på "Fullt Hus" med Many Kate og Ashley Olsen), og de som var var lagt opp for turistene.
Det var kanskje ikke så lurt å reise til SF i juli uten å booke tur til Alcatraz lenge på forhånd... Det var nemlig ingen ledige billetter igjen, så vi måtte nøye oss med å se den fra byen. Men men, bedre lykke neste gang!

Posted by kinethomas 09:59 Archived in USA Tagged lodging

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login