A Travellerspoint blog

Acapulco - living on the bright side of life...

sunny 30 °C
View Our Destinations on kinethomas's travel map.

31.12.06 - 03.01.07
årets siste dag - og endelig - her var vi i shortsen og t-skjorta på nyttårsaften igjen. Deilig. Vi hadde booket middag om kvelden, og gikk ut på balkongen for å se på den - trodde vi - rolige stranden utenfor. Jommen sa jeg smør! Det er den mest overbefolkede stranden jeg har sett. Gran Canaria kan bare gå å legge seg! Vi fant ut at det beste var å ta en svømmetur der tidlig om morgenen, det vil si hvis vi kom oss forbi alle selgerne som ville ha oss til å kjøpe alt fra øl til solsenger og tacos.

CIMG0972.jpg

Utearealet på hotellet viste seg å være et bedre valg, og her tilbrakte vi mange timer.. Selv om vi har litt vanskelig for å ikke oppleve noe hele tiden når vi var på tur ( ;-) ), var det utrolig deilig å bare slappe av noen dager.

CIMG0968.jpg

CIMG0969.jpg

Vi fikk sett et flott fyrverkeri om kvelden, og det var helt topp å være ute ved midnatt i desember og svette fordi det var 40 grader midt på natta. Litt spesielt. INgen fyrverkerier slår Sydney, men det var ikke dumt dette heller.

DSCI0010.jpg

Vi var også og så på de berømte Cliff Divers mens vi var i Acapulco. De klatrer opp en fjellvegg og stuper så ned i vannet der det er bare noen meter dypt. Galskap er jo et ord som beskriver det ganske godt, men det var jo ganske spennende også.
Thomas har tatt en filmsnutt av det, jeg skal legge det ut her.

CIMG1026.jpg

I tillegg var vi inne i selve Acapulco (der vi bodde het det Calletilla). Det minnet veldig lite om Mexico ellers, bortsett fra at det var mange bobler der (bilenthusiasten Thomas merket seg det ja!).

CIMG1002.jpg

Acapulco var et sammensurium av flotte hoteller, løskatter og -hunder, skitne gater, gateselgere og konstant trafikkaos. Inne på hotellområdet vårt levde vi på mange måter isolert fra "det virkelige Mexico", men ble det for kjedelig var det bare å ta en tur ut i gata for å få litt kultur igjen...

Posted by kinethomas 14:47 Archived in Mexico Tagged lodging

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login