A Travellerspoint blog

Acapulco

Puh.. Endelig stille

sunny 30 °C
View Our Destinations on kinethomas's travel map.

30.12.06
Vi våknet på Moneda etter en god natts søvn. Tittet ut av vinduet og fant ut at gaten utrolig nok var blitt ryddet helt ren etter markedet kvelden før. Sånn som det så ut der, skulle en ikke tro at det var mulig, men meksikanere rydder tydeligvis opp etter seg. Ihvertfall av og til...

Vi skulle leie en bil hos Avis midt i byen, og fant etter en interessant taxitur med noen ekstra turer rundt kvartalet og en lett blanding av engelske og spanske gloser frem til riktig adresse. Bilen vi fikk var kjempefin - som vanlig en større bil enn vi hadde bestilt til samme pris. Vi kjørte ut av byen, og det gikk overraskende greit. Turen til Acapulco var neste steg. Det var en tur på 400 km, men makan til dyre bompenger! Nivået på bompengene ned til Sørlandet er ingenting i forhold. Nå skal det sies av vi kjøprte "rikingveien". Vi delte veien med mest turistbusser og fancy biler. Det gikk en gratis, litt dårligere vei til Acapulco også, men der var det endel landeveisrøverier, så vi foretrakk å betale oss til sikkerhet. Om vi hadde kommet ut for noe på den andre veien vites ikke, men det en ikke vet har en jo heller ikke vondt av!

Vi kom frem til Acapulco og hotellet vårt utpå ettermiddagen, og dette var et steg eller to opp fra Moneda for å si det sånn. Vi hadde et stort flott rom med balkong. Hotellet hadde også bar, restaurant og basseng. Høres kanskje litt kjedelig ut til å være oss, men det viste seg at det var akkurat det vi trengte - noen rolige dager.

CIMG0980.jpg

Posted by kinethomas 14:38 Archived in Mexico Tagged lodging

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login