A Travellerspoint blog

Tre måneder siden siste blogg...

Skjer det ingenting hos oss eller?

semi-overcast 17 °C

Hei på dere.

Lenge siden sist (eller egentlig ikke, vi kommuniserer jo med de fleste jevnlig)... MSN, telefon og Facebook er bare så mye enklere enn å skrive blogg.
Så - hva skjer i Melbourne? Sist vi var på tur i Australia sendte vi laange mail hele tiden om hva vi gjorde. Det har ikke blitt til det denne gangen. Grunnen er enkel - vi har et vanlig liv, og da er det ikke like spennende å skrive blogg. Dagene går med til å gå på forelesninger, lese, levere assignments, jobbe, drikke øl og vin, spise god og billig mat og nyte at australsk vinter er omtrent like varmt som en julidag i Oslo. Hvis vi hadde skrevet ofte ville bloggen sett ut omtrent som dette:

"Idag reiste Kine tidlig på jobb igjen, Thomas ble hjemme for å lese til eksamen. Etterpå var det sen lunsj på en kafe før vi reiste hjem igjen og så på TV".

Spennende, ikke sant? Ha ha, kanskje ikke.

En stor happening her er at snart er det første semesteret på Deakin over. Jeg er ferdig med eksamen, Thomas har statistikkeksamen på fredag og så er det slutt for han også i denne omgang. FERIE!!! Og en langhelg i varmen med kritthvite strender og palmer, luksus! Sted: Hamilton Island i Whitsunday Islands nord i Australia. En kan trygt si at vi gleder oss! Kanskje vi får noe å skrive om i bloggen da...

Om tre uker skal vi oppleve noe rart! Vi kommer til å møte noen personer vi kjente for mer enn seks måneder siden... Veldig eksotisk!$ "Svigers" kommer på besøk og skal være i Australia i to og en halv uke. Thomas tar de med til Sydney en tur, pluss at vi vil vise de hvorfor vi er hekta på Australia, og Melbourne spesielt! Nei, vi er fortsatt ikke lei... :-)

En side ved Melbourne som vi blir mer og mer glad i er alle de utrolig mange gode spisestedene. Vi veksler mellom La Roche, Leo's og Zenith i St Kilda, Hog's Breath og Bar Bosh i Knox, George's i Camberwell, og et utall andre koselige steder som vi har dumpet over og sverget på at hit må vi spise en gang til!
Vi er jo studenter, og studenter er jo fattige ikke sant? Vel, en får endel mer cash som utenlandsstudent, og når en take away pizza koster 35 kroner og en kjempegod rett på en fin resturant rundt 100 kroner er det lett å spise ute. Det nengative er at universistetet tar "a shitload of money" (på norsk og i litt penere form: høy pris) for studiene våre. Jeg fikk nettopp en regning for neste semester, fire fag, 45000 kroner takk!. huff det er godt at det bare er halvannet år for meg som har studielån fra de tre årene fra BI i tillegg.

Ellers trives jeg godt på Crossley Hotel, mange koselige kollegaer. Det er et fire stjerners hotell, så min tid som "backpacker-rådgiver" er over.. He he. Spranget fra et lite firma i Oslo til verdens største hotellkjede var langt, men det er godt med forandring.

Vel, det får bli nok i denne omgang..
Snakkes, klemmer fra oss

Posted by kinethomas 02:52 Archived in Australia Tagged educational

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint